23948sdkhjf

Nu tjener BB Electronics penge igen

Tre års underskud er vendt til overskud hos den store elektronikproducent.
Efter nogle udfordrende år, tjener BB Electronics igen penge. Hvor der i 2014 var et underskud på 5,6 mio. kr. præsterede elektronikvirksomheden sidste år et overskud på 7,3 mio. kr. Også toplinjen fik et løft, så nettoomsætningen endte på 422,6 mio kr., 57.5 mio. kr. bedre end i 2014.

Fremgangen kan man ifølge ledelsen takke vækststrategien BB Plus med en fokuseret strategi og stram omkostningsstyring for.

Over de seneste år er der investeret i robotteknologi og automatisering, og også i 2015 har selskabet arbejdet på store automatiseringsprojekter, der nu er fuldt implementeret, ligesom BB har udviklet box build samt automatiserings-kompetencer væsentligt på fabrikkerne i Horsens og Kina.

- BB Electronics har gennem de sidste tre år vendt underskud til et overskud, hvilket kan tilskrives en dedikeret og dygtig ledelse. En turnaround som er flot gennemført takket være meget loyale medarbejdere på fabrikkerne i Horsens og Suzhou, Kina, siger bestyrelsesformand Ole Steen Andersen.

Endnu bedre tal i vente
Væksten forventer BB Electronics ledelse fortsætter i 2016 med yderligere stigning i omsætningen.

Dels er der indgået samarbejde med flere nye partnere i 2015, der vil påvirke omsætningen i fremtiden. Dels skal stigningen i den eksisterende kundeportefølje samt en række nye kunder være med til at forbedre de økonomiske resultater.

- Øget fokus på robotproduktion og innovative løsninger i samarbejde med kunderne viser nu sit værd, og giver store forventninger til 2016 og årene fremover, udtaler administrerende direktør Carsten Christensen.

- Vi har i løbet af det seneste år indgået flere strategiske aftaler, som vil sikre den fortsatte vækst. Værdien af aftalerne udmønter sig såvel teknologisk som markedsmæssigt. Herunder kan nævnes vores vækst på det kinesiske marked hvor blandt andet behovet for en ”lokal” kompetent partner kan være afgørende for succes. Ligeledes har vi udviklet vores box build samt automatiserings-kompetencer væsentligt på begge fabrikker, fortsætter Carsten Christensen.

BB Electronics beskæftiger 99 medarbejdere i Danmark og 451 i Kina. Samlet er det omkring 30 færre end i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063