23948sdkhjf

Ny pris belønner innovation

Paraplyorganisationen for den nordjyske IKT-klynge BrainsBusiness indstifter nu prisen BrainsBusiness Award, som skal hylde evnen til at omsætte viden til forretning – brains til business.
En ny innovationspris skal belønne personer, virksomheder eller organisationer i det nordjyske IKT-miljø, der sætter nye standarder i omsætningen af ny viden til nye forretningsmuligheder.

Prisen hedder BrainsBusiness Award og uddeles første gang den 5. oktober 2010 ved et storstilet gallaarrangement.

Brug for helte
Grimur Lund, der er formand for BrainsBusiness, har været en af initiativtagerne til prisen. Han mener, at det er yderst værdifuldt at belønne og fremhæve dem, som i særlig grad går i front:

- At omsætte viden og nye ideer til forretning er et must for danske virksomheder, og det vil vi gerne sætte fokus på ved at belønne den eller de personer, virksomheder eller organisationer, der er bedst til det inden for vores felt i Nordjylland, siger Grimur Lund og fortsætter:

- Vi har brug for nogle ”helte”, der kan vise, hvordan man kan gå nye veje, og som kan udnytte det høje vidensniveau, vi har i Danmark, til at skabe bæredygtig forretning.

Alle interesserede kan på BrainsBusiness’ hjemmeside bidrage med nomineringer frem til 27. august 2010.

Nordjysk forankring
Prisen vil blive givet til en person, virksomhed eller organisation med en forankring i det nordjyske, men medlemmerne af dommerpanelet er hentet fra hele landet:

- Den nordjyske IKT-klynge har en væsentlig position både i Danmark og internationalt, men vi har et tæt samarbejde med de andre regioner i Danmark, og vi vil naturligvis også gerne høre deres mening om nordjysk innovation, forklarer Grimur Lund.

Glæder sig
Direktør for Hewlett-Packard Danmark, Keld Jersild Olsen, er en af dem, der har sagt ja til at sidde i dommerpanelet. Han ser frem til at vurdere de mange spændende indstillinger:

- Evnen til at omsætte viden til forretning og helst ny viden til nye typer forretning er afgørende, hvis vi fortsat vil være blandt de bedste i verden inden for informations- og kommunikationsteknologien. Og at skulle kvalificere og bedømme en række indstillinger inden for netop det felt og på netop de her præmisser, vil jeg glæde mig meget til, siger Keld Jersild Olsen.

BrainsBusiness ICT NORTH DENMARK er et stort privat/offentligt partnerskab inden for informations- og kommunikationsteknologiområdet (IKT-området), der arbejder for at støtte og udvikle den nordjyske IKT-klynge.

Læs mere på www.brainsbusiness.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078